een op maat gemaakt

tuinontwerp

Tuin
Ontwerp

Geprobeerd om een tuinontwerp te maken? Zien jullie door de bomen het bos niet meer en vinden jullie het lastig om ideeën uit te werken zonder professionele tekenprogramma’s? Dan zijn wij er om jullie hier een handje bij te helpen!

Wij zijn ervaren tuinontwerpers en denken maar al te graag met jullie mee. Een tuinontwerp maken is niet zo eenvoudig en wordt vooral moeilijk als het aankomt op afmetingen en beplanting, maar helemaal om er één passend geheel van te maken. 

Groen Genieten BV kan jouw tuinideeën en -dromen werkelijkheid maken én uitvoeren.

Weten wat er mogelijk is? Wij zijn altijd te bereiken op onze telefoonnummers en leggen jullie graag uit hoe het in zijn werk gaat.

Neem alvast een kijkje op onze Instagram voor een voorproefje!

2021-06-21 (0

Een goed doordacht tuinontwerp geeft jarenlang plezier

Er zijn verschillende soorten stijlen tuinen en wij adviseren je graag in de verschillende mogelijkheden. Een goed uitgewerkt ontwerp voor je tuin is een perfecte basis om bijvoorbeeld de beplanting te bepalen, maar ook (hout)bouwwerken, waaronder overkappingen en vlonders. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jullie gewenste stijl voor de tuin. We kunnen enkele voorbeelden laten zien. Ga je liever voor een minimalistische, extravagante of natuurlijke tuin? 

Ook zullen we de beschikbare ruimte van de tuin bekijken en beoordelen, want dit helpt om er achter te komen welke planten en bloemen het meest geschikt zijn voor de grond en het uiteindelijke tuinontwerp. Wij kunnen naast het tuinontwerp de volledige tuinaanleg verzorgen inclusief het plaatsen van onder andere vlonders, overkappingen en schuttingen.

Onze Werkwijze

Kennismaking

Elk ontwerp begint met een goed kennismakingsgesprek. Waarin we niet alleen alle wensen op papier zetten, maar ook meteen kijken naar wat er mogelijk is binnen het budget. 
Door vanaf het begin af aan transparant te zijn over de kosten kunnen we voorkomen dat je niet met een ''tweede keus tuinontwerp'' eindigt. Er hoeven dan geen dingen worden geschrapt, omdat het qua kosten niet haalbaar is. Het zou natuurlijk zonde zijn als we eindigen met een ontwerp wat niet te realiseren is.

Concepten

Na het kennismakingsgesprek gaan we meteen voor jou aan de slag. Zodra het eerste concept klaar is, komen we bij je langs om het ontwerp te bespreken. 
Lukt dit niet? Dan kunnen we ook een afspraak via videobellen plannen. 

Tijdens deze fase maken we de laatste aanpassingen zodat het tuinontwerp echt helemaal naar wens is.

Offerte

Het tuinontwerp is helemaal af als jij ook helemaal tevreden bent.

Wij maken een passende offerte voor het aanleggen van de tuin.

Groen Genieten begeleid jullie vanaf de eerste tuinschets tot aan de laatste gelegde steen en geplante struik.

Ook een prachtige tuin laten ontwerpen?
Extra diensten

we kunnen nog meer!